MENU Natuzzi
x
Φόρτωση
συλλογη

Καναπέδες

Αρμονία, ολοκληρωμένος σχεδιασμός και απαράμιλλη άνεση χαρακτηρίζουν όλα τα μοντέλα καναπέ της Natuzzi.
Επενδεδυμένο με δέρμα ή ύφασμα, το κάθε μοντέλο κατασκευάζεται χειροποίητα στην Ιταλία.

 

Σχεδιασμένο από το Manzoni & Tapinassi, o Agorà χαρακτηρίζεται από την αρμονία των αντιθέσεων και της αισθητικής ισορροπίας.

Ο  Avana είναι ο bestseller καναπές της Natuzzi Italia. Η ομορφιά και η λειτουργικότητα του τον καθιστούν ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα μας.

Ένας καναπές που γίνεται ο πρωταγωνιστής σε κάθε καθιστικό.

Με κομψό σχεδιασμό, απαλά σχήματα και ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, ο καναπές Borghese προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άνεσης.

Η μουσική έμπνευση προκαλεί ζωντάνια και εξαιρετική ευελιξία.

Ο Diesis είναι ένας ιδανικός καναπές ακόμη και για μικρά διαμερίσματα. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν κομψές λεπτομέρειες όπως οι ραφές που υπάρχουν στα μπράτσα και τα λεπτά ξύλινα πόδια.

Σχεδιασμένος από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Claudio Bellini, ο Don Giovanni διαθέτει βαθιά,μεγάλα καθίσματα που μεταδίδουνν μια εντύπωση άνεσης με την πρώτη ματιά.

Σχεδιασμένος  από τους αρχιτέκτονες Manzoni και Tapinassi, ο Dorian είναι ένας εντυπωσιακός και αισθητικά ευχάριστος καναπές με γενναιόδωρες διαστάσεις και καμπυλωτές μορφές.

Ο Duca είναι ένας εντυπωσιακός, καλαίσθητος καναπές, του οποίου η εξεραιτική  άνεση είναι εμφανής με την πρώτη ματιά.

Σχεδιασμένος από τους αρχιτέκτονες Manzoni και Tapinassi, ο καναπές Fidelio διαθέτει εξελιγμένη δομή με προαιρετικά συστήματα χαλάρωσης υψηλής τεχνολογίας, μπράτσα εμπλουτισμένα με ρέλι, που περιβάλλονται από μια μεταλλική δομή που ενισχύει το σχέδιο.

Fly

Αυτό το γραμμικό σχέδιο , το οποίο χαρακτηρίζεται από τα τριγωνικά μεταλλικά πόδια του, προσφέρει προσαρμόσιμη άνεση χάρη σε ένα καινοτομικό μηχανισμό ο οποίος επιτρέπει την ρύθμιση του βάθους της θέσης ανάλογα με την προτίμηση σας.

Δημιούργημα του Ιταλού αρχιτέκτονα Claudio Bellini,o Forma χαρακτηρίζεται από ένα ευχάριστο μοντέρνο,αστικο στυλ,  με μια ξεχωριστή ραφή που τονίζει το πλαϊνό προφίλ.

Ένας αυθεντικός γαλαξίας άνεσης, σχεδιασμού και καινοτομίας.

Σχεδιασμένος  από τους Ιταλούς αρχιτέκτονες Manzoni και Tapinassi, ο καναπές αυτός ξεχωρίζει για τη χαρακτηριστική ξύλινη βάση του, διακοσμημένη με λεπτομέρειες από μέταλλο.

Ένας συμπαγής καναπές με μεταλλικά πόδια που του προσδίδουν μια ευάερη, κομψή εμφάνιση.

Σχεδιασμένος από τους αρχιτέκτονες Manzoni & Tapinassi, ο καναπές Herman είναι ένα αρμονικό, ολοκληρωμένο και εξαιρετικά ευέλικτο σύστημα καθισμάτων.

Ένα θεατρικό όνομα για έναν καναπέ με σημαντική οπτική επίδραση.

Ido

Ο καναπές Ido του Mauro Lipparini είναι ένας αρμονικός συνδυασμός  μοντέρνου και κομψού σχεδιασμού.

Ένα παιχνίδι διασταυρώσεων μεταξύ μπράτσων και βάσης, τετράγωνων γραμμών και εξαιρετικής άνεσης που προκύπτει από ένα συνδυασμό πολυουρεθάνης, αφρού μνήμης και πούπουλου τα οποία χρησιμοποιούνται για την επένδυση.

Μια σύγχρονη ερμηνεία ενός κλασικού καναπέ Τσέστερ, ο La Scala είναι ένα αριστούργημα χειροτεχνίας, με γραμμές που υπαρχουν σε όλη την περίμετρό του, περικλείοντας τις λεπτομερειες της ταπετσαρίας  και την απαλότητα των μαξιλαριών.

Ο καναπές Long Beach από τον αρχιτέκτονα Claudio Bellini είναι μαλακός και ανετος, με λεπτά μπράτσα που αφήνουν άφθονο χώρο στα καθίσματα για μέγιστη άνεση.

Ο καναπές MENTORE είναι σχεδιασμένος για να προσθέσει χαρακτήρα σε κάθε καθιστικό , εκφράζοντας την ποιότητα και την καινοτομία της Natuzzi Italia.

Χάρη στο μικρό του μέγεθος, ο καναπές Notturno προσαρμόζεται εύκολα στις διαφορετικες  ανάγκες που σχετίζονται με το χώρο, όπως σε μικρά διαμερίσματα, δωμάτια μελέτης και εξοχικές κατοικίες.

Τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν ένα μοναδικό στυλ στο μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό του καναπέ Philo είναι η ακριβής ραφη και το σχήμα των μεταλλικών ποδιών.

O Preludio είναι ένας καναπές που δημιουργήθηκε για σύγχρονα σπίτια.

Σχεδιασμένος  για μικρούς χώρους,ο Quadro είναι ένας εξαιρετικός συμβιβασμός μεταξύ αισθητικής και ευελιξίας.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός. ελαφρώς καμπυλωτό σχήμα της ανοιχτής βάσης, της έδρας και της πλάτης του καθίσματος.Οσφυϊκή υποστήριξη και ρυθμιζόμενα μπράτσα με διακοσμητικές ραφές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καναπέ της Respiro. Ο αρμονικός σχεδιασμός του δίνει μια αίσθηση εξαιρετικής ευεξίας σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Ένας απλός, προσαρμόσιμος καναπές σχεδιασμένος από τον Enrique Marti, ιδανικός για κάθε χώρο και είδος επίπλωσης.

Ο Surround συνδυάζει χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας και εξαιρετική άνεση. Σχεδιασμένος με σύγχρονο στυλ, είναι ειδικά αφιερωμένος στους λάτρεις της μουσικής καθώς περιλαμβάνει ένα κιτ ήχου που μπορεί να ενσωματωθεί προαιρετικά στον καναπέ.

Οι καθαρές, τετράγωνες γραμμές είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καναπέ Svevo, ένα εκπληκτικό σχέδιο από τους αρχιτέκτονες Manzoni και Tapinassi.

Σχεδιασμένος από τους Ιταλούς αρχιτέκτονες Manzoni και Tapinassi, ο καναπές Tempo διαθέτει ένα διαχρονικό, εκλεπτυσμένο σχέδιο.

Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του καναπέ Tenore διαθέτει εξαιρετικά λεπτά υποβραχιόνια, ραφές "μοκασίν" και ειδικά πόδια από σατεν νικέλιο.

Με τον κομψό σχεδιασμό και το μικρό μέγεθος, ο καναπές Tratto είναι η καλύτερη λύση για αστικούς χώρους.

Σχεδιασμένος  από τους αρχιτέκτονες Manzoni και Tapinassi, ο καναπές Trevi διαθέτει μεγάλα καθίσματα και χαμηλή πλάτη, που υπόσχονται μια βαθιά χαλαρωτική εμπειρία.

Με το συμπαγές μέγεθος και την υψηλή ευελιξία,ο Volo είναι η ιδανική λύση για οποιοδήποτε περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store