Συλλογή

Ανακλινόμενοι καναπέδες

Η λειτουργικότητα είναι μία λέξη-κλειδί για τη Natuzzi Italia. Η καινοτομία, μάς έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη πρωτοποριακών συστημάτων ελέγχου του προσκέφαλου και του υποπόδιου. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας και της πολυαισθητικής άνεσης δημιουργεί καναπέδες που διαθέτουν, για παράδειγμα, μηχανισμούς Soft Touch και ενσωματωμένο ηχοσύστημα. Τα πάντα σχεδιάζονται με γνώμονα τη μέγιστη άνεση.

 

Stan

Stan

Ένας απλός, ευέλικτος καναπές σχεδιασμένος από τον Enrique Marti, ιδανικός για κάθε χώρο και στυλ διακόσμησης. Χάρη στο διπλό μηχανισμό ανάκλισης που διαθέτει, το προσκέφαλο και το υποπόδιο ρυθμίζονται ανεξάρτητα.

Balance

Balance

Ένας καναπές που γίνεται ο πρωταγωνιστής σε κάθε καθιστικό. Ηχοσύστημα, προσαρμόσιμο κεφαλάρι, ανεξάρτητο για κάθε κάθισμα, ενσωματωμένη υποστήριξη μέσης, ανάκλιση, και λειτουργία εξοικονόμησης χώρου: τα καλύπτει όλα.

Galaxy

Galaxy

Ένας πραγματικός γαλαξίας άνεσης, ομορφιάς και καινοτομίας. 

Iago

Iago

Ένα θεατρικό όνομα για έναν καναπέ με σημαντικό αισθητικό εκτόπισμα. 

Philo

Philo

Τα χαρακτηριστικά που προσθέτουν μοναδικό στυλ στο μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό του καναπέ Philo, είναι οι καπιτονέ επιφάνειες και το σχήμα των μεταλλικών ποδιών.

Brio

Brio

Μια μελωδική έμπνευση που εκπέμπει ζωντάνια και προσφέρει εξαιρετική ευελιξία.

Fidelio

Fidelio

Σχεδιασμένος από τους αρχιτέκτονες Manzoni και Tapinassi, ο καναπές Fidelio είναι μια εξελιγμένη κατασκευή, με προαιρετικά συστήματα χαλάρωσης υψηλής τεχνολογίας, μπράτσα διακοσμημένα με ρέλι, και περιμετρική μεταλλική δομή που ενισχύει το σχεδιαστικό ύφος.

Duca

Duca

Ο Duca είναι ένας εντυπωσιακός, καλαίσθητος καναπές, του οποίου η εξαιρετική άνεση είναι εμφανής με την πρώτη ματιά. 

Volo

Volo

Συμπαγής και ιδιαίτερα ευέλικτος, ο καναπές Volo, είναι η ιδανική λύση για κάθε χώρο.

Diesis

Diesis

Ο Diesis είναι ένας καναπές ιδανικός ακόμη και για μικρά διαμερίσματα. 

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store