Φόρτωση
συλλογη

Καρέκλες

Ένα αντικείμενο καθημερινής χρήσης μετατρέπεται σε ένα κομψό στοιχείο της διακόσμησης του σπιτιού σας.
Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από τη συλλογή καρεκλών της Natuzzi Italia, σχεδιασμένη με τη μέγιστη προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες.

 

Brera

Η καρέκλα Brera αποδίδει την τέλεια ισορροπία μεταξύ γενναιόδωρων αναλογιών και σχολαστικού σχεδιασμού, ενισχυμένου με εντυπωσιακή δερμάτινη ταπετσαρία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, η Brera είναι το ιδανικό κομμάτι για να προσθέσει στυλ στην καθημερινότητα.

Sonata

Δημιουργήθηκε από τις σχεδιάστριες Bernhardt & Vella. Το design της καρέκλας Sonata είναι ένα παιχνίδι από διαγώνιες και γραμμικές φόρμες. Το πλήρως ταπετσαρισμένο κάθισμα και τα στρογγυλεμένα μπράτσα, προσφέρουν πρόσθετη άνεση και υποστήριξη.

Pi Greco

Πλήρως επενδεδυμένη με δέρμα ή ύφασμα, η καρέκλα Pi Greco διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό σκελετό και μαλακό, ενισχυμένο κάθισμα. Η Pi Greco είναι επίσης πολύ πρακτική, με αντιολισθητικά προστατευτικά από καουτσούκ που δεν προκαλούν γρατζουνιές στις επιφάνειες του δαπέδου.

Vesta

Η καρέκλα Vesta συνδυάζει την απλότητα και την κομψότητα, με ένα πλαίσιο από μασίφ ξύλο φλαμουριάς (δεσποτάκι), με την άνεση της εσωτερικής επένδυσης του δερμάτινου καθίσματος και της πλάτης, και τις εκλεπτυσμένες εμφανείς ραφές.

Rose

Μελετήσαμε τα σχήματα της φύσης για να ανακαλύψουμε πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο design. Μια καρέκλα που θυμίζει σχήμα λουλουδιού, η Rose συνδυάζει με ξεχωριστό στυλ και φινέτσα, το παραδοσιακό με το μοντέρνο.

Ambra

Με την απαλότητα που προβάλλει και την άνεσή της, η καρέκλα Ambra είναι μια συνεχής πρόσκληση για να καθίσεις.

Lisa

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός της καρέκλας Lisa εκφράζει την τελειότητα και την ισορροπία μεταξύ δύναμης και ελαφρότητας. Ντελικάτο και διαχρονικό design, που χαρακτηρίζεται από μακριά, ξύλινα πόδια και καμπυλόσχημη πλάτη, γύρω από ένα μαλακό, άνετο κάθισμα με εμφανή ραφή στη μέση, που του προσδίδει αισθητική ελκυστικότητα και φινέτσα. Απλή και πρακτική, η Lisa ταιριάζει με κάθε διακόσμηση, από κλασική μέχρι και σύγχρονη.

Hedi

Η εξαιρετική κατασκευή της καρέκλας Hedi είναι ένα μείγμα ιστορίας, παράδοσης και υψηλής τεχνικής. Με καθαρό σχεδιασμό και μεγάλη άνεση στο κάθισμα, η καρέκλα Hedi είναι πλήρως ταπετσαρισμένη και φέρει περιμετρικά, χαρακτηριστική, ξύλινη λεπτομέρεια.

Sigma

Μια καρέκλα με τετράγωνο σχήμα και σύγχρονο προσανατολισμό. Η Sigma διαθέτει μεταλλικό σκελετό με εσωτερική επένδυση στην πλάτη και το κάθισμα, που προσφέρει εξαιρετική άνεση.
Μπορεί να επενθυθεί με δέρμα, ύφασμα ή δέρμα τύπου saddle και φέρει χαρακτηριστική, εμφανή, ραφή στις άκρες.

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store