Συλλογή

Πολυθρόνες

Μια πολυθρόνα Natuzzi Italia αποτελεί πραγματική όαση για την ξεκούραση και χαλάρωσή σας.
Σχεδιασμένες για να ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο, οι πολυθρόνες μας αντικατοπτρίζουν τη φημισμένη παράδοση της Ιταλίας στην ποιοτική κατασκευή.

 

ADORE

ADORE

Η εικονική, αισθησιακή πολυθρόνα Adore υπογραμμίζει το στυλ της συλλογής Deep.

Anteprima

Anteprima

Δημιουργία του Ιταλού αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Claudio Bellini, το design της Anteprima είναι συμπαγές, άνετο και εκλεπτυσμένο, χάρη στην ταπετσαρία και τα μεταλλικά πόδια, που διατίθενται σε διάφορα φινιρίσματα. Μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια είναι ο τρόπος με τον οποίο τα πόδια ενσωματώνονται στη δομή της πολυθρόνας.

Logos

Logos

Οι καμπύλες γραμμές σχεδίασης είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της πολυθρόνας Logos, δημιουργίας των αρχιτεκτόνων Manzoni & Tapinassi. Design και άνεση συνδυάστηκαν για να φτιαχτεί μια πολυθρόνα που μπορεί εύκολα να ταιριάξει σε κάθε τύπο εσωτερικής διακόσμησης. Η πολυθρόνα Logos διαθέτει βαθύ κάθισμα και περιστρεφόμενη πλάτη για να προσφέρει έντονα ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης.

Amadeus

Amadeus

Κλασικό σχέδιο, με ελαφρώς ανοιχτή βάση, καμπύλο σχήμα και μια αίσθηση αγκαλιάς. Η πλάτη τυλίγει το μαξιλάρι και απ' τις δύο πλευρές. Tο βαθύ κάθισμα και το σταθερό υποστήριγμα πλάτης, σε συνδυασμό με την εσωτερική επένδυση από πούπουλο, παρέχουν εξαιρετική άνεση. Τα ξύλινα πόδια έχουν σχήμα κόλουρης πυραμίδας και είναι διακοσμημένα με λεπτή μεταλλική πλάκα.

Butterfly

Butterfly

Ευρύχωρη και άνετη, η πολυθρόνα Butterfly είναι μια νέα προσέγγιση της κλασικής πολυθρόνας ανάγνωσης. Το κάθισμα έχει τέλειες αναλογίες και ένα απαλό, καθησυχαστικό σχέδιο.

Marlene

Marlene

Η πολυθρόνα Marlene είναι αφιερωμένη στο σημερινό τρόπο ζωής στο σπίτι, με λεπτομέρειες σχεδιασμένες για να ικανοποιούν τη σύγχρονη αισθητική. Έργο της αρχιτέκτονος και σχεδιάστριας Paola Navone, η κλασική, οικεία σχεδίαση της πολυθρόνας Marlene, αντλεί έμπνευση από την "bergère" του 19ου αιώνα. Η άνεση εξασφαλίζεται από το βαθύ κάθισμα και την κυρτή πλάτη, της οποίας η όμορφη σχεδίαση προσθέτει ελαφρότητα.

Natalie

Natalie

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της πολυθρόνας Natalie συνδυάζει ευθείες γραμμές στο κεντρικό τμήμα και καμπύλες σε όλο το μήκος των μπράτσων. Το ευρύχωρο κάθισμα, μαζί με το μαξιλάρι που στο εσωτερικό του έχει επένδυση από memory foam, προσφέρουν εξαιρετική άνεση.

Dolly

Dolly

Σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Claudio Bellini, η πολυθρόνα Dolly έχει μια φρέσκια σχεδίαση που αγκαλιάζει το σώμα προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση και στυλ. Τα λεπτά μεταλλικά πόδια, που διατίθενται σε διαφορετικά φινιρίσματα, συμβάλλουν στη δημιουργία κομψότητας και ελαφρότητας, ενώ υποστηρίζουν το γενναιόδωρο κάθισμα με τα ιδιαίτερα, κυρτά μπράτσα.
Το περιμετρικό ρέλι, προαιρετικά διαθέσιμο σε κοντράστ χρώμα, υπογραμμίζει την υψηλή τεχνική κατασκευής αυτής της πολυθρόνας.

Viaggio

Viaggio

Διακριτικό, διαχρονικό design για την πολυθρόνα Viaggio. Έχει ξύλινο σκελετό που συνδυάζεται με λεπτά, μεταλλικά μπράτσα και εσωτερική επένδυση από πούπουλα χήνας. Η πολυθρόνα Viaggio θα είναι υπέροχη σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο.

Aura

Aura

Σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Claudio Bellini, η πολυθρόνα Aura είναι ένα μείγμα μοντερνισμού και δεξιοτεχνίας. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από το κομψό σχήμα των ξύλινων ποδιών, διαθέσιμα σε διάφορα φινιρίσματα, τα οποία στηρίζουν ένα μεγάλο, άνετο κάθισμα. Είτε στο καθιστικό είτε στο υπνοδωμάτιο, η Aura προσθέτει στυλ στο χώρο σας.

Cammeo

Cammeo

Η άνεση της εσωτερικής επένδυσης και η ελαφρότητα του μετάλλου μαζί, σε έναν αστικό σχεδιασμό.
Με τις μινιμαλιστικές γραμμές της και το ειδικό χαλύβδινο πλαίσιο που δίνει ελαφρότητα και αρμονία, η πολυθρόνα Cammeo μπορεί να γίνει το στοιχείο που θα ξεχωρίζει στο χώρο σας.

Platea

Platea

Στην πολυθρόνα Platea, το στυλ της δεκαετίας του 1960 ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία διαχρονικής άνεσης.
Το εξωτερικό πλαίσιο, με το στρογγυλεμένο σχήμα, αγκαλιάζει τη μαλακή πλάτη και το μαξιλάρι του καθίσματος. H Platea είναι η σωστή επιλογή για να δώσετε στυλ και χαρακτήρα στη διακόσμηση του χώρου σας.

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store