MENU Natuzzi
x
Φόρτωση
συλλογη

Τραπέζια σαλονιού

Βοηθητικά τραπέζια και τραπέζια σαλονιού, σε κάθε σχέδιο και μέγεθος, συμπληρώνουν τη συλλογή επίπλων Natuzzi Italia για το καθιστικό, με στυλ που δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα.

 

X

Svevo

H Svevo είναι μια σειρά τραπεζιών καθιστικού με ξεκάθαρα σκανδιναβικό design, γνωστό για τη διαφορετικότητά του, χάρη στη διαρκή έρευνα για τη δημιουργία νέων γραμμών.

Shanghai

Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Claudio Bellini, το τραπέζι καθιστικού Shanghai δε θα περάσει ποτέ απαρατήρητο.

Meridio

Η συλλογή Meridio, είναι μια σειρά ευέλικτων τραπεζιών καθιστικού, που συνδυάζονται κα δημιουργούν μοναδικά σχήματα και όγκους, ζωντανεύοντας το χώρο του καθιστικού. Παρά τις σαφείς επιρροές από τη δεκαετία του 1950, χάρη στη χρήση σύγχρονων υλικών και στο κωνικό σχήμα των μεταλλικών ποδιών, τα τραπέζια Meridio εκπέμπουν μια σύγχρονη διάθεση.

Long Beach

Το Long Beach είναι ένα κομψό, πολυχρηστικό, μικρό τραπέζι, που συνοδεύει ιδανικά τον καναπέ σας. Ένα μικρό κόσμημα, του οποίου η λιτή κομψότητα ομορφαίνει το χώρο.

Kubika

Σχεδιασμένο από τον Pierangelo Sciuto, το τραπέζι Kubika αποτελείται από διαφορετικά στοιχεία, επιδέξια συνδυασμένα με εκλεπτυσμένη αισθητική άποψη. Κάθε υψηλής ποιότητας υλικό φαίνεται να κινείται ανεξάρτητα στη δική του τροχιά, σαν σε κάποιου είδους ιδανικό πενταγράμμο. Η γραμμικότητα του προφίλ, δίνει σταθερότητα και ακρίβεια στο σχέδιο.

Galileo

Το Galileo είναι ένα τραπέζι καθιστικού που μπορεί να διακοσμήσει κάθε χώρο γιατί συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική.

Tempo

Η σειρά τραπεζιών καθιστικού Tempo έχει μεγάλη ποικιλία εκδόσεων και υλικών που μπορούν να συνδυαστούν, για να αναδείξουν το στυλ της εσωτερικής σας διακόσμησης.
Το σχήμα τους, τα καθιστά ιδανικά για να τοποθετηθούν δίπλα σε καναπέδες.

Labirinto

Τα τραπέζια Labirinto είναι μια έκρηξη χρωμάτων και γεωμετρικών σχημάτων στη συλλογή Natuzzi Italia. Σχεδιασμένα από τον αρχιτέκτονα Claudio Bellini, συνδυάζουν την ομορφιά και τη λειτουργικότητα σε μια μοναδική σειρά προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης. Οι κρυμμένοι τροχοί επιτρέπουν την εύκολη μετακίνηση των τραπεζιών, ενώ τα ανοιχτά κομμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν μικρές βιβλιοθήκες.

Mercurio

Η διαφάνεια καθιστά τη συλλογή τραπεζιών Mercurio, κομψή και εύκολη στο να ταιριάξει με διαφορετικά στυλ επίπλων. Η οπτική ελαφρότητα συνδυάζεται με την πρακτικότητα του ανθεκτικού γυαλιού. Το τραπέζι Mercurio συνδυάζεται όμορφα με πουφ το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το τραπέζι.

Grace

Το Grace έχει εκλεπτυσμένο, καμπύλο σχήμα και μπιζουτέ γυάλινη επιφάνεια. 

Viavai

Η Viavai είναι μια σειρά τραπεζιών καθιστικού με καινοτόμο πλαίσιο από χάλυβα και στρογγυλή επιφάνεια που στηρίζεται σε μια ιδιαίτερη σύνθεση από τρία πόδια. Διαφορετικών μεγεθών τραπέζια ViaVai, μπορούν να συνδυαστούν, για ένα πιο πλούσιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Ginger

Το Ginger είναι ένα μικρό τραπέζι σε σχήμα οκταγώνου, ελαφρύ στην όψη αλλά δυνατό και σταθερό.

Doris

Το Doris είναι ένα μικρό τραπέζι καθιστικού με ελλειπτικό σχήμα, ελαφρύ στην όψη αλλά δυνατό και σταθερό.

Chocolat

Το Chocolat είναι ένα σύγχρονο τραπέζι καθιστικού με ιδιαίτερο, γεωμετρικό σχήμα. Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών όπως η πέτρα ή το μάρμαρο είναι σύμφωνη με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του interior design.

Cabaret

Η Cabaret είναι μια σειρά από εξαιρετικά ευέλικτα τραπέζια για το καθιστικό.

Herman

Δημιουργία των σχεδιαστών του Studio Memo, το τραπέζι καθιστικού Herman παίζει με τα σχήματα και τα μεγέθη, αλλά πρωτίστως αποτελεί την επιτομή της τελευταίας λέξης του design και της απαράμιλλης άνεσης. Το αυστηρά λιτό στυλ, το καθιστά διαχρονικό. Καθώς παίρνει μορφή και ανανεώνεται, ο σχεδιασμός συνεχίζει να αναδύει ομορφιά, δημιουργικότητα και αρμονία που δεν ξεθωριάζει ποτέ.

Cabaret X

Το Cabaret X είναι ένα τραπέζι πολλαπλών χρήσεων, που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο είτε στο σπίτι είτε σε επαγγελματικό χώρο, χάρη στον εκλεπτυσμένο, minimal σχεδιασμό του.

Ido
Ido

Λιτά, κυβοειδή στοιχεία, παραταγμένα οριζόντια και κάθετα, δημιουργούν διαφορετικές συνθέσεις, που λένε κάθε φορά μια διαφορετική ιστορία, τόσο αισθητική όσο και λειτουργική. 

Titano

Κομψή και εκλεπτυσμένη, η σειρά τραπεζιών καθιστικού Titano, ενώνει το παρελθόν και το παρόν με εξαιρετικά, διαχρονικά υλικά, όπως το μάρμαρο Dark Emperador στην οριζόντια επιφάνεια του τραπεζιού.

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store