Συλλογή

Τραπέζια φαγητού

Σχεδιασμένα από designers διεθνούς φήμης, τα τραπέζια φαγητού της Natuzzi Italia προσδίδουν κύρος στο χώρο της τραπεζαρίας.
Συνδυάζουν ιδανική λειτουργικότητα, πρωτοτυπία και απλότητα, μαζί με άριστα υλικά και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

 

OMBRA

OMBRA

Το Ombra είναι ένα τραπέζι - γλυπτό, εκλπετυσμένα σχεδιασμένο, ενώ τα φυσικά και βιομηχανικά υλικά του δημιουργούν ένα κομμάτι με μίνιμαλ αισθητική και ισχυρή ταυτότητα.

VOYAGE

VOYAGE

Το Voyage είναι ένα τραπέζι - γλυπτό με κυματοειδή σχήματα. 

Phantom

Phantom

Το Phantom, σχεδιασμένο από τοMauroLipparini, χαρακτηρίζεται από ανάλαφρες γραμμές και μια αίσθηση αιώρησης: η μεγαλοπρέπεια του ξύλου και η ελαφρότητα της γυάλινης βάσης κάνουν το σχεδιασμό του αυτού του τραπεζιού μοναδικό και πολύ χαρακτηριστικό.

Amber 16

Amber

Σχεδιασμένο από τον πολυτάλαντο Αυστραλό καλλιτέχνη,JamieDurie, το τραπέζι Amber παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον κράμα υλικών: φυσικό ξύλο, γυαλί και μέταλλο. Το μασίφ ξύλο αγκαλιάζει ανάλαφρα τη γυάλινη επιφάνεια και την υποστηρίζει στη βάση. Η δομή είναι διακοσμημένη με μεταλλικές λεπτομέρειες, οι οποίες αναδεικνύουν την εξαιρετική δεξιοτεχνία της κατασκευής.

Kendo

Kendo

Το τραπέζιKendoπαντρεύει την αισθητική με τη λειτουργικότητα, συνδυάζοντας τη ζεστασιά του ξύλου με τη φωτεινότητα του μετάλλου για να δημιουργήσει ένα μοναδικό παιχνίδι αντιθέσεων. Ο συνδυασμός του μασίφ ξύλου με το μέταλλο είναι ένας φόρος τιμής στο ξίφος που χρησιμοποιείται στο Kendo, μια μοντέρνα Ιαπωνική πολεμική τέχνη από την οποία εμπνεύστηκαν οι Tapinassi και Manzoni για την επιλογή και το συνδυασμό των υλικών.

Circus

Circus

Σχεδιασμένο από τον MauroLipparini, το Circus είναι ένα τραπέζι πλούσιο σε λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την ποιότητα υλικών και κατασκευής. Είναι διαθέσιμο σε τρια διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάξει σε κάθε χώρο.

New Saturno

New Saturno

Ο καθαρός, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του τραπεζιού New Saturno περιλαμβάνει μια επιφάνεια από ενισχυμένο γυαλί τύπου αμμοβολής, με επίστρωση για ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές. Μια επιφάνεια ταυτόχρονα όμορφη και πρακτική.
Ο μασίφ δρύινος σκελετός και το βαμμένο πλαίσιο στήριξης από χάλυβα, καθιστούν αυτό το τραπέζι ένα διαχρονικό κομμάτι κατάλληλο για κάθε διακοσμητικού ύφους χώρο.

Leggero

Leggero

Το Leggero είναι ένα καλίγραμμο τραπέζι που εντυπωσιάζει οπτικά. Λειτουργικό και εκλεπτυσμένo, με αυστηρό, γεωμετρικό σχεδιασμό, διαθέτει ένα λεπτοκαμωμένο πλαίσιο που κρύβει έναν ισχυρό, ανθεκτικό πυρήνα.
Ένας εξαιρετικός συνδυασμός μοντερνισμού και υψηλής τεχνικής, το Leggero είναι το ιδανικό τραπέζι για να ολοκληρώσετε το καθιστικό σας. Ο λιτός σχεδιασμός του ταιριάζει όμορφα σε κάθε ύφους εσωτερικό χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store