Συλλογή

Κρεβάτια

Η συλλογή κρεβατιών της Natuzzi Italia χαρίζει αρμονία στην κρεβατοκάμαρα,
χάρη στη μοναδική άνεση, τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και τα ποιοτικά υλικά.

 

Piuma

Piuma

Η υπέροχη απαλότητα του κρεβατιού Piuma, γίνεται αντιληπτή με την πρώτη ματιά. Κοιτάζοντας το κεφαλάρι, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς δύο ενωμένα μαξιλάρια και απόλυτη άνεση. Οι κομψές καμπύλες του κρεβατιού τονίζονται από μια πρωτότυπη λεπτομέρεια: το βολάν περιμετρικά του κρεβατιού. Το Piuma είναι το κρεβάτι που θέλεις να ξαπλώσεις, για να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι.

Diamante

Diamante

Ένα επενδεδυμένο κρεβάτι, τοποθετημένο στο πλαίσιό του σαν πολύτιμη πέτρα.
Σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Manzoni και Tapinassi, το Diamante είναι ένα μοντέρνο κρεβάτι με αδρές γραμμές. Τα χαρακτηριστικά του είναι: οι ραφές στη δερμάτινη ταπετσαρία, το άνετο, καμπυλόσχημο κεφαλάρι και οι γραμμές του πλαισίου, που ορίζουν το προφίλ του κρεβατιού και το υποστηρίζουν ελαφρά. Τα πιο απλά όνειρα είναι μερικές φορές τα καλύτερα.

Dolcevita

Dolcevita

Η άνεση ενός καπιτονέ κεφαλαριού και το γοητευτικά ρετρό στύλ του κρεβατιού Dolcevita, από τους αρχιτέκτονες Manzoni & Tapinassi, φέρνουν μια Φελινική ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα. Οι ρετρό λεπτομέρειες δίνουν έμφαση στη δεξιοτεχνία της επένδυσης του πληθωρικού κεφαλαριού. Μια σύγχρονη ερμηνεία ενός κλασικού στυλ, για ένα έπιπλο με ισχυρή προσωπικότητα που γεμίζει το χώρο.

Svevo

Svevo

Η συλλογή Svevo είναι ένα τέλειο παράδειγμα της έννοιας της "ολικής αρμονίας" που επιδιώκει η Natuzzi Italia. 

Fenice

Fenice

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του κρεβατιού Fenice, από τις σχεδιάστριες Bernhardt & Vella, είναι το κεφαλάρι με τα πλαϊνά τμήματα και τα μεγάλα μαλακά μαξιλάρια.
Ένα κρεβάτι με επιβλητικό & πρωτότυπο, γεωμετρικό σχεδιασμό, όπου θα νιώθετε καθημερινά αναγεννημένοι.

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store