Συλλογή

Τραπέζια σαλονιού

Βοηθητικά τραπέζια και τραπέζια σαλονιού, σε κάθε σχέδιο και μέγεθος, συμπληρώνουν τη συλλογή επίπλων Natuzzi Italia για το καθιστικό, με στυλ που δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα.

 

X

Svevo

Svevo

H Svevo είναι μια σειρά τραπεζιών καθιστικού με ξεκάθαρα σκανδιναβικό design, γνωστό για τη διαφορετικότητά του, χάρη στη διαρκή έρευνα για τη δημιουργία νέων γραμμών.

Meridio

Meridio

Η συλλογή Meridio, είναι μια σειρά ευέλικτων τραπεζιών καθιστικού, που συνδυάζονται κα δημιουργούν μοναδικά σχήματα και όγκους, ζωντανεύοντας το χώρο του καθιστικού. Παρά τις σαφείς επιρροές από τη δεκαετία του 1950, χάρη στη χρήση σύγχρονων υλικών και στο κωνικό σχήμα των μεταλλικών ποδιών, τα τραπέζια Meridio εκπέμπουν μια σύγχρονη διάθεση.

Long Beach

Long Beach

Το Long Beach είναι ένα κομψό, πολυχρηστικό, μικρό τραπέζι, που συνοδεύει ιδανικά τον καναπέ σας. Ένα μικρό κόσμημα, του οποίου η λιτή κομψότητα ομορφαίνει το χώρο.

Tempo

Tempo

Η σειρά τραπεζιών καθιστικού Tempo έχει μεγάλη ποικιλία εκδόσεων και υλικών που μπορούν να συνδυαστούν, για να αναδείξουν το στυλ της εσωτερικής σας διακόσμησης.
Το σχήμα τους, τα καθιστά ιδανικά για να τοποθετηθούν δίπλα σε καναπέδες.

Labirinto

Labirinto

Τα τραπέζια Labirinto είναι μια έκρηξη χρωμάτων και γεωμετρικών σχημάτων στη συλλογή Natuzzi Italia. Σχεδιασμένα από τον αρχιτέκτονα Claudio Bellini, συνδυάζουν την ομορφιά και τη λειτουργικότητα σε μια μοναδική σειρά προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης. Οι κρυμμένοι τροχοί επιτρέπουν την εύκολη μετακίνηση των τραπεζιών, ενώ τα ανοιχτά κομμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν μικρές βιβλιοθήκες.

Mercurio

Mercurio

Η διαφάνεια καθιστά τη συλλογή τραπεζιών Mercurio, κομψή και εύκολη στο να ταιριάξει με διαφορετικά στυλ επίπλων. Η οπτική ελαφρότητα συνδυάζεται με την πρακτικότητα του ανθεκτικού γυαλιού. Το τραπέζι Mercurio συνδυάζεται όμορφα με πουφ το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το τραπέζι.

Chocolat

Chocolat

Το Chocolat είναι ένα σύγχρονο τραπέζι καθιστικού με ιδιαίτερο, γεωμετρικό σχήμα. Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών όπως η πέτρα ή το μάρμαρο είναι σύμφωνη με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του interior design.

Cabaret

Cabaret

Η Cabaret είναι μια σειρά από εξαιρετικά ευέλικτα τραπέζια για το καθιστικό.

Herman

Herman

Δημιουργία των σχεδιαστών του Studio Memo, το τραπέζι καθιστικού Herman παίζει με τα σχήματα και τα μεγέθη, αλλά πρωτίστως αποτελεί την επιτομή της τελευταίας λέξης του design και της απαράμιλλης άνεσης. Το αυστηρά λιτό στυλ, το καθιστά διαχρονικό. Καθώς παίρνει μορφή και ανανεώνεται, ο σχεδιασμός συνεχίζει να αναδύει ομορφιά, δημιουργικότητα και αρμονία που δεν ξεθωριάζει ποτέ.

Ido

Ido

Λιτά, κυβοειδή στοιχεία, παραταγμένα οριζόντια και κάθετα, δημιουργούν διαφορετικές συνθέσεις, που λένε κάθε φορά μια διαφορετική ιστορία, τόσο αισθητική όσο και λειτουργική. 

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store