Φόρτωση
Τραπέζια φαγητού

Hex

Ο εντυπωσιακός, αισθητικά ασυνήθιστος σχεδιασμός του τραπέζιου Hex, χαρακτηρίζεται από έναν ξύλινο σκελετό, εν είδει γλυπτού, που ξεχωρίζει σε κάθε περιβάλλον.
Η στιβαρότητα του ξύλου έρχεται σε αντίθεση με τη λεπτότητα της γυάλινης επιφάνειας, σε ένα συνδυασμό που ξαφνιάζει ευχάριστα.
Η αισθητική όχι μόνο δεν υποβαθμίζει, αλλά ενισχύει τη λειτουργικότητα του τραπεζιού: οι γεωμετρικές γραμμές συνδυάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Με το ασυνήθιστο, εξάγωνο σχήμα του, το τραπέζι Hex βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε χώρου. Η επιφάνειά του είναι ένα ενισχυμένο, υψηλής καθαρότητας γυαλί με μπιζουτέ άκρες. Ένα τραπέζι που τονίζει την ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την υψηλή τεχνική επιπλοποιίας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
test3

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Το Hex είναι ένα τραπέζι με σταθερή διάσταση και συμπαγές ξύλινο πλαίσιο, που διατίθεται σε διάφορα φινιρίσματα.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι τύποι επίπλων που εμφανίζονται στον ιστότοπο, βασίζονται σε δεδομένα που ισχύουν την περίοδο της δημοσίευσης.
Τα κατά τόπους σημεία πώλησης θα σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε αλλαγή.

ΚΕΝΤΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ NATUZZI σχεδιαστής

Μια ομάδα αρχιτεκτόνων, διακοσμητών εσωτερικών χώρων και ειδικών στα χρώματα εργάζεται για την ανάπτυξη των νέων μοντέλων, των διαφορετικών συνθέσεων στο χώρο και των συνδυασμών σχεδίασης, λειτουργίας, υλικών και χρωμάτων.

ΚΕΝΤΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ NATUZZI
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ...
Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store