Τραπέζια σαλονιού

Ido

Λιτά, κυβοειδή στοιχεία, παραταγμένα οριζόντια και κάθετα, δημιουργούν διαφορετικές συνθέσεις, που λένε κάθε φορά μια διαφορετική ιστορία, τόσο αισθητική όσο και λειτουργική. Όλα τα τραπέζια καθιστικού Ido, είτε στην έκδοση κεντρικού τραπεζιού, είτε πλαϊνού, ή σαν βοηθητικές επιφάνειες, στέκονται πάνω σε λεπτά μεταλλικά πόδια. Αυτό δίνει στα τραπέζια ένα στυλ, που ταιριάζει εύκολα με διάφορους καναπέδες και πολυθρόνες. Ιδανικό σαν βοηθητική επιφάνεια, το τραπέζι καθιστικού Ido είναι μια υψηλής αισθητικής επιλογή για το καθιστικό.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
test3

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Ο σκελετός των τραπεζιών Ido είναι κατασκευασμένος από μέταλλο με σατινέ φινίρισμα κασσίτερου και οξειδωμένο εφέ.
Οι οριζόντιες επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από λεπτό ανοξείδωτο μέταλλο, με προστατευτική επικάλυψη για ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές. Διατίθενται επίσης και σε διάφορα ξύλινα φινιρίσματα, πάχους 8εκ.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι διαθέσιμοι τύποι επίπλων που παρουσιάζονται στον ιστότοπο, βασίζονται σε δεδομένα που ισχύουν κατά τη δημοσίευση. Τα κατά τόπους σημεία πώλησης θα σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε αλλαγή.

Mauro Lipparini σχεδιαστής

Εκλεκτικιστής αρχιτέκτονας και σχεδιαστής, ο Lipparini εκφράζει τη δημιουργικότητά του σε τομείς όπως: σύνθετα βιομηχανικά έργα, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, εγκαταστάσεις και έρευνα προϊόντων. Είναι μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες του "ιταλικού μινιμαλισμού", διεθνώς αναγνωρισμένος, και πολυβραβευμένος. Ο Lipparini σπούδασε στη Φλωρεντία, απ' όπου αποφοίτησε το 1980 και επέλεξε την Ιταλία ως το ιδανικό μέρος για την έρευνα και τη δουλειά του.

Mauro Lipparini
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ...
Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store