Φόρτωση
Καρέκλες

Lisa

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός της καρέκλας Lisa εκφράζει την τελειότητα και την ισορροπία μεταξύ δύναμης και ελαφρότητας. Ντελικάτο και διαχρονικό design, που χαρακτηρίζεται από μακριά, ξύλινα πόδια και καμπυλόσχημη πλάτη, γύρω από ένα μαλακό, άνετο κάθισμα με εμφανή ραφή στη μέση, που του προσδίδει αισθητική ελκυστικότητα και φινέτσα. Απλή και πρακτική, η Lisa ταιριάζει με κάθε διακόσμηση, από κλασική μέχρι και σύγχρονη.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Υπάρχει και η έκδοση με μπράτσα τα οποία παρέχουν επιπλέον άνεση και αισθητική ποιότητα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
test3

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Η καρέκλα Lisa διατίθεται με καλύμματα από μια μεγάλη συλλογή υφασμάτων και υψηλής ποιότητας δερμάτων Natuzzi. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τη διακόσμηση του χώρου σας. Η Lisa είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: με ή χωρίς μπράτσα.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι τύποι επίπλων που εμφανίζονται στον ιστότοπο βασίζονται σε δεδομένα που ισχύουν την περίοδο της δημοσίευσης. Τα κατά τόπους σημεία πώλησης θα σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε αλλαγή.

Victor Vasilev σχεδιαστής

Γεννημένος στο Plovdiv της Βουλγαρίας το 1974, ο Vasilev είναι ένας αρχιτέκτονας/σχεδιαστής, σε συνεχή αναζήτηση της ουσιαστικότητας των δομών και των υλικών. Αποφοίτησε από το Politecnico di Milano, φοίτησε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Κοπεγχάγης και στη συνέχεια ίδρυσε τη δική του εταιρεία στο Μιλάνο το 2004 και κέρδισε μεγάλη διεθνή αναγνώριση.

Victor Vasilev
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ...
Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store