Φόρτωση
Κομοδίνα

Mondrian

Η δυναμική φόρμα και οι καθαρές, αυστηρές γραμμές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της εξαιρετικά ευέλικτης συλλογής από τον αρχιτέκτονα Claudio Bellini, καθιστώντας την ιδανική για να ταιριάξει αρμονικά σε κάθε σαλόνι ή κρεβατοκάμαρα. Η ποικιλία μεγεθών και φινιρισμάτων κάνουν τα Mondrian εξαιρετικά ευπροσάρμοστα και κατάλληλα για κάθε γούστο και κάθε χώρο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η συλλογή Mondrian χαρακτηρίζεται από έναν καθαρό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό.
Από λειτουργική άποψη, όλα τα εξαρτήματα είναι εφοδιασμένα με σύστημα ελεγχόμενου κλεισίματος για την αποφυγή θορύβου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
test3

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Οι εξωτερικές επιφάνειες είναι φινιρισμένες με ματ λάκα, η οποία διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Το εσωτερικό των συρταριών είναι επίσης πλήρως λακαρισμένο, σε χρώματα που ταιριάζουν με το εξωτερικό φινίρισμα.

Η συλλογή Mondrian διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις: συρταριέρα, μπουφέ, έπιπλο τηλεόρασης, κομοδίνο.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι τύποι επίπλων που εμφανίζονται στον ιστότοπο, βασίζονται σε δεδομένα που ισχύουν την περίοδο της δημοσίευσης. Τα κατά τόπους σημεία πώλησης θα σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε αλλαγή.

Claudio Bellini σχεδιαστής

Ο Claudio Bellini ζει και εργάζεται στο Μιλάνο, την πόλη του design. Από παιδί είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τη δημιουργικότητα, μέσω του έργου του πατέρα του, Mario Bellini -διακεκριμένη προσωπικότητα του ιταλικού design και πηγή έμπνευσης για τον Claudio-. Η εταιρεία Claudio Bellini Design ιδρύθηκε το 1996 και από την αρχή επικεντρώθηκε στην έρευνα, τις νέες τεχνολογίες και τους νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης.

Claudio Bellini
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ...
Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store