Φόρτωση
Συρταριέρες

Mondrian

Η αυστηρή φόρμα και οι καθαρές γραμμές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της εξαιρετικά ευέλικτης συλλογής από τον αρχιτέκτονα Claudio Bellini, καθιστώντας το τέλειο για να ταιριάζει αρμονικά σε κάθε σαλόνι ή κρεβατοκάμαρα. Η ποικιλία μεγεθών και τελειωμάτων το καθιστά εξαιρετικά ευπροσάρμοστο και κατάλληλο για κάθε γούστο και κάθε χώρο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η συλλογή Mondrian χαρακτηρίζεται από έναν καθαρό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό.
Από λειτουργική άποψη, όλα τα εξαρτήματα είναι εφοδιασμένα με ένα μαλακό σύστημα κλεισίματος για την αποφυγή της βύθισης.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
test3

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Η δομή είναι πληρως περασμενη με ματ λάκα η οποια διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα. Τα εσωτερικά του συρταριού είναι επίσης πλήρως λακαρισμένα σε χρώματα που ταιριάζουν στο εξωτερικό φινίρισμα.

Η συλλογή Mondrian διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις: συρταριέρα, μπουφέ, τηλεόραση, κομοδίνο.

Τα σχέδια και τα χρώματα που παρουσιάζονται εδώ, είναι ενδεικτικά. Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας για να ενημερωθείτε για την πλήρη συλλογή.

Claudio Bellini σχεδιαστής

Ο Claudio Bellini ζει και εργάζεται στο Μιλάνο, την πόλη του design. Από παιδί είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τη δημιουργικότητα, μέσω του έργου του πατέρα του, Mario Bellini -διακεκριμένη προσωπικότητα του ιταλικού design και πηγή έμπνευσης για τον Claudio-. Η εταιρεία Claudio Bellini Design ιδρύθηκε το 1996 και από την αρχή επικεντρώθηκε στην έρευνα, τις νέες τεχνολογίες και τους νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης.

Claudio Bellini
Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store