Φόρτωση
Κομοδίνα

Munari

Σχεδιασμένη από τους αρχιτέκτονες Manzoni και Tapinassi, η συλλογή Munari περιλαμβάνει συρταριέρες και κομοδίνα.
Μια σειρά επίπλων με ισχυρή, δυναμική προσωπικότητα, που επισημαίνεται από την επιλογή των υλικών, όπως τα υψηλής ποιότητας μάρμαρα Calacatta Oro και Dark Emperador.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η συλλογή Munari χαρακτηρίζεται από έναν πλούσιο τρισδιάστατο σχεδιασμό. Κάθε στοιχείο είναι κομψά φινιρισμένο εξωτερικά και εσωτερικά, σε όμορφους συνδυασμούς.
Όλα τα εξαρτήματα είναι εφοδιασμένα με σύστημα ελεγχόμενου κλεισίματος, για την αποφυγή θορύβου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
test3

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Η βάση είναι από μασίφ ξύλο καρυδιάς και σκούρο ξύλο δρυός, ενώ η δομή και η επιφάνεια, επίσης σε ξύλο, διατίθενται σε διάφορα φινιρίσματα.
Το Munari είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: συρταριέρα και κομοδίνο.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι τύποι επίπλων που εμφανίζονται στον ιστότοπο, βασίζονται σε δεδομένα που ισχύουν την περίοδο της δημοσίευσης. Τα κατά τόπους σημεία πώλησης θα σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε αλλαγή.

Manzoni & Tapinassi σχεδιαστής

Η πρωτοτυπία και η εκφραστικότητα του αρχιτέκτονα Maurizio Manzoni και η σημαντική εμπειρία του καθηγητή Roberto Tapinassi, συνδυάστηκαν το 2001 σε μια από τις πιο αξιοσημείωτες επαγγελματικές συνεργασίες στο χώρο του Ιταλικού design. Oι δύο σχεδιαστές ακολούθησαν ένα κοινό όραμα για τη σύγχρονη ζωή, αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις σύμφωνα με μια ιταλική παράδοση αφιερωμένη στην πρωτοποριακή αναζήτηση.

Manzoni & Tapinassi
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ...
Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store