Φόρτωση
Τραπέζια φαγητού

New Saturno

Ο καθαρός, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του τραπεζιού New Saturno περιλαμβάνει μια επιφάνεια από ενισχυμένο γυαλί τύπου αμμοβολής, με επίστρωση για ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές. Μια επιφάνεια ταυτόχρονα όμορφη και πρακτική.
Ο μασίφ δρύινος σκελετός και το βαμμένο πλαίσιο στήριξης από χάλυβα, καθιστούν αυτό το τραπέζι ένα διαχρονικό κομμάτι κατάλληλο για κάθε διακοσμητικού ύφους χώρο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Το New Saturno είναι ένα έπιπλο του οποίου το σχεδιαστικό ύφος ανακαλεί τη φημισμένη ιταλική δεξιοτεχνία, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τη διαδικασία βαφής
υφασμάτων που χρησιμοποιήθηκε για τα φινιρίσματα του τραπεζιού.

test3

ΥΛΙΚΑ

Το New Saturno είναι διαθέσιμο σε σταθερή διάσταση και σε διάφορα φινιρίσματα. Το καπάκι είναι από ενισχυμένο γυαλί τύπου αμμοβολής, silk-screened και με επίστρωση για ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές.

ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ

Τα χρώματα και οι συνδυασμοί που παρουσιάζονται εδώ είναι ενδεικτικοί. Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας για να ενημερωθείτε για την πλήρη συλλογή.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Το τραπέζι New Saturno διατίθεται σε ορθογώνιες και τετράγωνες εκδόσεις.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι τύποι επίπλων που εμφανίζονται στον ιστότοπο, βασίζονται σε δεδομένα που ισχύουν την περίοδο της δημοσίευσης.
Τα κατά τόπους σημεία πώλησης θα σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε αλλαγή.

Claudio Bellini σχεδιαστής

Ο Claudio Bellini ζει και εργάζεται στο Μιλάνο, την πόλη του design. Από παιδί είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τη δημιουργικότητα, μέσω του έργου του πατέρα του, Mario Bellini -διακεκριμένη προσωπικότητα του ιταλικού design και πηγή έμπνευσης για τον Claudio-. Η εταιρεία Claudio Bellini Design ιδρύθηκε το 1996 και από την αρχή επικεντρώθηκε στην έρευνα, τις νέες τεχνολογίες και τους νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης.

Claudio Bellini
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ...
Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store