Φόρτωση
Κομοδίνα

Svevo

Οι τυπικές διαστάσεις των 50s αναπαράγονται από τους αρχιτέκτονες Manzoni και Tapinassi στο σύστημα Svevo Total Living. Η συλλογή Svevo είναι ένα τέλειο παράδειγμα της έννοιας "ολική αρμονία" που επιδιώκει η Natuzzi Italia: αντικείμενα που συνδυάζονται και συγχωνεύονται σε ένα κράμα αρμονίας, που απλώνεται σε ολόκληρο το σπίτι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η συλλογή χαρακτηρίζεται από στρογγυλεμένες, καμπύλες γραμμές και πόδια από μασίφ ξύλο, διακοσμημένα με μεταλλικά στοιχεία -ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του σχεδίου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
test3

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Τα πόδια είναι από μασίφ, σκουρόχρωμη καρυδιά ή βελανιδιά, ενώ το υπόλοιπο είναι φινιρισμένο με ματ βερνίκι, διαθέσιμο σε διάφορες αποχρώσεις. Το καπάκι είναι από ημιδιαφανές γυαλί, λακαρισμένο στην πίσω όψη, για να ταιριάζει και να τονίσει τις οριζόντιες επιφάνειες.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες εκδόσεις: συρταριέρα, κομοδίνο, κρεβάτι, καθώς και καναπέ, μπουφέ, κονσόλα και τραπέζι σαλονιού.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι τύποι επίπλων που εμφανίζονται στον ιστότοπο, βασίζονται σε δεδομένα που ισχύουν την περίοδο της δημοσίευσης. Τα κατά τόπους σημεία πώλησης θα σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε αλλαγή.

Manzoni & Tapinassi σχεδιαστής

Η πρωτοτυπία και η εκφραστικότητα του αρχιτέκτονα Maurizio Manzoni και η σημαντική εμπειρία του καθηγητή Roberto Tapinassi, συνδυάστηκαν το 2001 σε μια από τις πιο αξιοσημείωτες επαγγελματικές συνεργασίες στο χώρο του Ιταλικού design. Oι δύο σχεδιαστές ακολούθησαν ένα κοινό όραμα για τη σύγχρονη ζωή, αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις σύμφωνα με μια ιταλική παράδοση αφιερωμένη στην πρωτοποριακή αναζήτηση.

Manzoni & Tapinassi
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ...
Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store