Συλλογή

Συστήματα τοίχου και βιβλιοθήκες

Τα συστήματα τοίχου και οι βιβλιοθήκες της Natuzzi Italia διακρίνονται για την ευελιξία τους.
Είτε είναι επιτοίχια, είτε επιδαπέδια, είτε modular, είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν
αντικείμενα, βιβλία και τηλεοράσεις.

 

FROST

FROST

Η συλλογή, επίσης, περιλαμβάνει τα τραπεζάκια σαλονιού Frost που αντλούν την έμπνευσή τους από τις σταγόνες δροσιάς πάνω στα ανοιξιάτικα λουλούδια, τόσο στη μαλακή όσο και στην ελικοειδή εκδοχή τους και μόνο όταν πέφτει φως πάνω στο γυαλί φαίνεται να αγγίζουν τις βάσεις που έχουν φτιαχτεί από γκρι πέτρα Fossena. 

TIDE

TIDE

Το καθιστικό ενισχύεται με τις καμπυλωτές γραμμές αυτού του συστήματος σε μία απαλή, χρυσή, μεταλλική απόχρωση: Γνωρίστε τη βιβλιοθήκη Tide. 

Plissé

Plissé

Στο μοντέλο των παραβάν του 19ου αιώνα, ο Vasilev δημιούργησε ένα έπιπλο, που ενώ φέρει έμπνευση από το παρελθόν, αντιπροσωπεύει σαφώς σύγχρονες έννοιες. Το αποτέλεσμα αυτής της συγχώνευσης είναι το Plissé, ένα υβριδικό αντικείμενο που συνδυάζει δύο φαινομενικά απομακρυσμένες πραγματικότητες.

Kubika 109

Kubika

Προϊόν της δημιουργικής ιδιοφυΐας του αρχιτέκτονα Pierangelo Sciuto, το σύνθετο τοίχου Kubika, έχει φαρδιές, οριζόντιες σχεδιαστικές γραμμές, που μεταδίδουν μια αίσθηση αρμονίας. 

Novecento

Novecento

Το Novecento είναι ένα σύνθετο σύστημα που αποτελείται από μονάδες δαπέδου και τοίχου, όπως: πάγκους, συρτάρια, ανοιχτά ερμάρια, ντουλάπια με ή χωρίς πόρτες, ράφια, ξύλινη επένδυση και χωρίσματα. 

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store